“Джерело натхнення для всіх жінок”. STOROZHKO випустила новий трек “Як тату”

“Джерело натхнення для всіх жінок”. STOROZHKO випустила новий трек “Як тату”

“Джерело натхнення для всіх жінок”. STOROZHKO випустила новий трек “Як тату”

Українська співачка STOROZHKO представляє свій новий сингл “Як тату” – музичний твір, який покликаний підвищити впевненість у собі серед дівчат та жінок. Ця пісня має на меті показати унікальність кожної дівчини через метафору татуювання, яке залишає незабутній слід. Проникливий текст та якісний продакшн у стилі сучасного RnB покликані значно збільшити аудиторію артистки, яка тільки нещодавно почала свій шлях. І це другий сингл у її дискографії.

“Хочу зібрати довкола себе аудиторію. І щоб моя музика підтримувала та допомагала людям. Хочу щоб моя музика була другом для слухача і слухачки”, – говорить виконавиця.

“Як тату” – це потужне послання про самоповагу та самостійність, що передається через проникливий текст та привабливу мелодію. Пісня акцентує на важливості любові до себе і впевненості у власних силах. Відхід від теми розставання, яка була присутня у попередньому релізі “Залиши”, до натхненного треку підкреслює бажання STOROZHKO підтримати жінок у їхньому прагненні до самовдосконалення.

“Моя пісня про те що дівчата мають любити себе та мають бути впевненими у собі та це транслюється завдяки тексту про непересічність дівчини в тому що вона залишає слід по собі назавжди як татуювання. Мені здається що ця пісня має вселяти у жінок впевненість у собі та піднімати настрій”.

STOROZHKO вважає, що “Як тату” має стати джерелом натхнення для всіх жінок, допомагаючи їм відчути свою внутрішню силу та впевненість. Ця пісня транслює просте, але важливе послання: кожна дівчина унікальна і варта того, щоб залишити свій слід у цьому світі.

Зараз артистка зосередженна на своїй музичній кар’єрі та активно працює над новими піснями. Тому скоро ми почуємо нові релізи, а сингл “Як тату вже доступний” на всіх цифрових платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *