Відомий український продюсер Степченко Євгеній презентував новий потужний трек «ЖУРАВЛІ» присвятивши святу Івана Купала

Відомий український продюсер Степченко Євгеній презентував новий потужний трек «ЖУРАВЛІ» присвятивши святу Івана Купала

Відомий український продюсер Степченко Євгеній презентував новий потужний трек «ЖУРАВЛІ» присвятивши святу Івана Купала

Степченко Євгеній є засновником проєкту SHAYRI та автором пісень. Після заміни солістки у проєкті, знову продовжив радувати нас своїми неймовірними роботами.

І на цей раз здається йому вдалося привернути увагу поціновувачів української музики. Після завершення колишнього альбому, який добре себе зарекомендував і більшість пісень прозвучали по радіо та на музичних платформах. Слухачі змотивували його продовжувати роботу над новим альбомом і першою піснею у новому альбомі стала  дуже драйвова пісня з назвою «ЖУРАВЛІ». Прем’єра пісні вже на You Tube каналі SHAYRI, в день святкування Івана Купала

«Цю пісню я написав майже рік тому і трохи навіть забув про неї, коли прослуховував свої роботи, здивувався, чому я її не випускаю? Ну і понеслось)! Слухаючи цю пісню, вона переносить мене у атмосферу стародавнього свята Івіна Купала, тому було вирішино презентувати її саме в цей день. Доречі музику до неї я написав хвилин за 15, а текст взагалі приблизно за 7.

Вона писалася з дивним відчуттям легкості і на цей раз мені не довелося поринати у самого себе, щоб синхронізуватися з атмосферою яку я хотів би передати слухачам, а що вийшло то вже хай вирішують люди!» – поділився Степченко Євгеній

Заміна вокалістки пішла на користь, бо запалу, та енергії, на мою думку, стало  на багато більше. Ім’я нової солістки поки, продюсер тримає в таємниці, але ходять чутки, що це досить відома українська артистка, яка перейшла з іншого проекту у цей молодий та перспективний музичний проект. Тож будемо обов’язково слідкувати за ними, бо дуже вже хочеться знати, хто ж ця нова SHAYRI з таким чарівним голосом.

Отже! Нова пісня від SHAYRI, на цей раз це ритмічна, та дуже гаряча з поєднанням фанку, фольку,  та можна сказати щось типу мелодичного репу. Енергія просто рветься на зовні, змушує підспівувати та пританцьовувати під час прослуховування.

Якщо ти ще не чув цей трек, обов’язково послухай, та додай гучності у навушниках, бо біт та національний колорит тут зашкалює!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *