ANAEL — «Бариста»: пісня, від якої виникає музична залежність

ANAEL — «Бариста»: пісня, від якої виникає музична залежність

ANAEL — «Бариста»: пісня, від якої виникає музична залежність

Українська співачка ANAEL випустила новий хіт «Бариста», який успішно завойовує слухачів та може стати однією з головних пісень цього літа.

ANAEL значно відрізняється від абсолютної більшості популярних співачок. Артистка хоче, щоб Її пісні розповідали про гарні моменти нашого життя, що відображає темперамент та внутрішній світ артистки. 

«Коли я почала писати цю пісню, я відчувала певну двоякість. Мій репертуар здебільшого складається з серйозних, мотивуючих композицій із глибоким підтекстом. Але написання нової пісні було для мене наче переживання Дня Сурка. Я розумію, що багато хто з нас перебуває у стані циклічності процесів і втоми від рутини. Тому я вперше створила цю пісню у комедійному жанрі, щоб підняти вам настрій і нагадати, що життя сповнене несподіванок і викликів. Але разом з ними завжди є місце для радісних і смішних моментів. Так важливо пам’ятати, що дорога з невдач завжди стелить шлях до перемоги», — розповіла зірка. 

Пісня «Бариста» передає емоції та пристрасті через повсякденний ритуал з кавою. Кліп на трек, в свою чергу, натхненний класичною комедією «День Бабака» і показує, як кожен день співачки наповнений радістю, іронією та простим підходом до самого життя та різних ситуацій в ньому. Також ANAEL використовує метафору чашки кави для передачі своїх емоцій і настроїв.

Артистка також любить використовувати символізм у своїй творчості. Так, такі емоції, як щастя та радість передаються через метафору чашки кави, що символізує насолоду від моментів.

«Щастя в дрібницях. Я хочу нагадати це слухачам. Моє побажання для усіх – давайте цінувати маленькі радості життя і знаходити щастя у повсякденних ритуалах», — пояснює ANAEL.

Тож зробіть перерву на чашечку смачної кави, та заряд позитивної енергії разом з кліпом «БАРИСТА»:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *