Аngela — «Закохалась»: чуттєва еротика від співачки та королеви краси

Аngela — «Закохалась»: чуттєва еротика від співачки та королеви краси

Аngela — «Закохалась»: чуттєва еротика від співачки та королеви краси

Літо 2024 року вже точно не буде простим, але все ще може стати незабутнім в позитивному сенсі та подарувати нам все те, що ми чекаємо від літа — нового кохання, прогулянки під зоряним небом та емоції, які змусять нас знову вічути себе живими.

Спеціально для літнього сезону 2024 року поп-зірка та королева краси Angela випустила новий хіт «Закохалась» та підготувала відео на нього.

«Цей трек створений для щастя та щасливих людей. Він такий самий, як почуття закоханості. Слухаючи його хочеться дихати на повні груди, танцювати та жити не озираючись», — розповідає артистка.

Пісня вже отримала свого слухача та стала хітом на українському радіо. Трек продовжує розширяти творчий Всесвіт Angela, яка вивчає усі аспекти жіночої чуттєвості та сторони життя сучасної жінки. 

«Закоханість — дуже непередбачуваний стан. Це пісня та кліп про ситуацію, коли почуття застає тебе зненацька. Ти живеш своїм життям, не плануєш стосунків, але несподівано зустрічаєш людину, яка робить тебе щасливою та перевертає життя з ніг на голову», — пояснює Angela.

Відео на новий хіт співачки  — це демонстрація внутрішнього стану жінки, в життя якої несподівано прийшла нова любов. Артистка демонструє повну палітру емоцій людини, яка хоче поділитися з усім світом своїм щастям та лише починає усвідомлювати, як її життя змінюється прямо зараз під впливом почуттів.

«Цей кліп водночас є простим та складним. Я передаю вечір з життя самодостатньої жінки, яка знову поринула у почуття закоханості, яке вона вважала втраченим ще у юності. У відео багато акторської роботи, я не боюсь ближніх планів та демонструю почуття свого персонажа, тому що я теж проживала емоції своєї героїні», — ділиться зірка.

Сингл «Закохалася» та кліп на нього є частиною майбутнього дебютного альбому співочої королеви краси, яка продовжує завойовувати усіх любителів української поп-музики з сенсом.

Подивитися кліп на літній гімн закоханості можна за цим посиланням:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *