Відомі зірки та інфлюенсери об’єдналися заради допомоги Україні на конференції Women’s Day в Одесі

Відомі зірки та інфлюенсери об'єдналися заради допомоги Україні на конференції Women’s Day в Одесі

Відомі зірки та інфлюенсери об'єдналися заради допомоги Україні на конференції Women’s Day в Одесі

17 березня в місті Одеса в концерт холі Одеса відбулась масштабна конференція для сучасних жінок Women’s Day
Більше 1000 учасниць, відомі блогери, топ-спікери, зірки та медійні особистості зібралися в одному місці для участі в цьому форумі.

Відкривав захід зірковий дует «Дорослі дівчата». Феєричний виступ Марії Єфросиніної та Ольги Полякової вперше разом на великій сцені зі своєю програмою визвав справжні грандіозні емоції.
Дівчата активно взаємодіяли з аудиторією та відкрито і відверто відповідали на всі питання. Учасниці змогли майже доторкнутися до зірок, гаряче вітали та активно підтримували виступ. Марія та Ольга з радістю виступлять і на конференції в Києві – 13 квітня.
Яскраво виступили хедлайнери заходу: Юлія Козачкова, Олена Адамова, Тетяна Савіцька та інші. Спікери ділилися найкориснішою інформацією та дарували приємні бонуси учасницям заходу.

Завдяки прекрасним організаторам, гостям конференції, всім спікерам, зіркам, генеральному beauty партнеру – бренду HydroPeptide.

та іншим партнерам вдалося провести грандіозний і просто феєричний захід. Тисяча вдячних, щасливих і задоволених жінок, відгуки на самій конференції, щира подяка і тисячі слів вдячності вже після заходу вкотре доводять, що жінкам життєво необхідно в такий непростий час зустрічатися, радіти, наповнюватися світлою енергією та отримувати корисні знання.

Благодійний збір на потреби ЗСУ, на спец – розділ «12 друзів Оушена», в якому служить і боронить нас відомий телеведучий Данієль Салем, та розіграш призів завершили цей неймовірний захід.

І незважаючи на те, що захід довелося переносити у звʼязку з атакою на Одесу за день до конференції, завдяки єдності людей, професіоналізму організаторів та підтримці зіркових гостей все склалося якнайкраще!

Конференція Women’s Day – твоя точка опори, підтримка та енергія для дій.
До зустрічі на конференції у Києві – 13 квітня!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *