INTUITS — «Дозволь собі»: трек, який вирве тебе з внутрішніх рамок

INTUITS — «Дозволь собі»: трек, який вирве тебе з внутрішніх рамок

INTUITS — «Дозволь собі»: трек, який вирве тебе з внутрішніх рамок

Український проєкт INTUITS стрімко завойовує нових слухачів та представляє новий сингл «Дозволь собі», який стане частиною їхнього майбутнього повноформатного альбому.
Гурт продовжує працювати в жанрі сучасної альтернативної поп-музики та широко використовує у творчості різноманітні живі інструменти, включаючи народні, та синтетичні звуки.
Артем Карапетян, Антон Резнік, Антон Заглуха продовжують досліджувати теми, актуальні для України 2023 року та представляють оригінальний трек — бойовий, мотиваційний, такий, в якому йдеться про такі поняття, як правда та любов. Героєм треку такоє є наш військовий, який звертається до батьків.


Сингл «Дозволь собі» має чіткий меседж, особливо актуальний у наші часи: «Ми закликаємо відмовитися від внутрішніх «рамок» і забобонів, які не дають людині робити те, чого вона по справжньому мріяла в дитинстві», — розповідає засновник проєкту Артем Карапетян.
«Просимо бути сильнішим за обмеження у своїй свідомості, дозволити собі свободу, але з іншої сторони й не «перегинати палицю» у своїх діях», — продовжують хлопці.
Для гурту INTUITS трек «Дозволь собі» також став особливим. Команда втілила свою дитячу мрію та організувала власну студію звукозапису, таким чином ставши абсолютно вільною у творчості.
Цей трек спонукає слухача нарешті почати робити те, про що мріяли у дитинстві: «Це не звичайна поп-музика. Трек — з філософським контекстом, тому її краще слухати не фоном, а коли в тебе відкрита до сприйняття свідомість, наприклад, в навушниках під час прогулянки», — розповідає Артем Карапетян.
Пісня присвячена всім, але цю лірику більше сприймуть люди важких професій: «Пісня присвячена людям, яких спіткала нелегка доля працювати в тяжких професіях. Людям, які забули про свої давні мрії», — розповідають хлопці з INTUITS.
Зарядитись вайбом синглу «Дозволь собі» можна вже зараз на усіх стримінгових майданчиках:
https://onerpm.link/dozvol_sobi

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *