РІк перемог: співачка  ANGELA визнана однією з найкрасивіших жінок країни

співачка ANGELA визнана однією з найкрасивіших жінок країни

співачка ANGELA визнана однією з найкрасивіших жінок країни

Непростий для України та світу 2023 рік вже став переможним для української співачки та громадської діячки ANGELA.

Саме у цьому році вона запустила свою сольну кар’єру та випустила одразу три хіта: «Твої оч»”, «Відпусти» та «В оригіналі». Пісні стали топовими в радіо-єфірах, після чого ANGELA почала активно виступали в найбільших містах країни.

Але амбіції співачки не зупиняються на музиці. ANGELA активно займається благодійністю, суспільною роботою та виступає амбасадором країни на міжнародних конкурсах краси.

В якості успішної моделі вона стала переможницею міжнародних конкурсів краси «ТOP 50 MOST BEAUTIFUL FACES WORLDWIDE 2023» та отримала особливу нагороду від редакції міжнародного глянцю Topcity.

Крім того, цього року ANGELA була нагороджена Орденом «За громадянську доблесть». Артистку відмітили за громадянську мужність, патріотизм, активну благодійну та громадську діяльність, самовіддане служіння  Українському народу. Ця нагорода є не першою в біографії артистки, яка раніше стала лауреаткою орденів «Свята Софія» та Королеви Анни «Честь Вітчизни» заснованих  міжнародною громадською організацією «Асамблея ділових кіл».

Але на цьому успіхи ANGELA у цьому році не закінчилися. Так, 24 жовтня в Одесі відбувся благодійний конкурс краси, успішності та грації — Ms Top Ukraine. Це вже пʼятий ювілейний івент, який повністю зареєстрований в Україні та став одним з топових конкурсів краси. Філософія проєкту має слоган і запатентований авторський мотиваційний курс особистісного росту «Королева як стиль життя».

ANGELA стала переможницею конкурсу. Журі відзначило її за суспільну працю, громадянську позицію, успішний розвиток у творчості та материнстві.

Звісно, на цьому плани амбітної артистки не закінчуються. Вона та її команда запланували ще багато сюрпризів для прихильників нової зірки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *