KataN — «Рідна Мати»: вічно актуальні істини у ритмі 2023 року

KataN — «Рідна Мати»: вічно актуальні істини у ритмі 2023 року

KataN — «Рідна Мати»: вічно актуальні істини у ритмі 2023 року

Останні півтора року жанр української пісні набув свого розквіту. За цей час ми почули сотні пісень про нашу країну, людей, нашу міць та болі. Ще ніколи раніше в історії не лунало стільки пісень про Батьківщину. Музиканти та вокалісти різних поколінь та жанрів не стримували себе та відображали у своїй творчості досвід та емоції десятків мільйонів українців з усього світу.
Сучасну популярну музику, лірика якої залишиться актуальною ще для багатьох поколінь, представляє проєкт KataN. Його засновником та єдиним постійним учасником є автор та виконавець Ілля Катан, який запрошує для співпраці найкращих музикантів країни. Команда розвиває традиції української пісні в нових проявах, які повністю відображають розмаїття музичних жанрів та аранжувань у 2023 році.
Усі треки проєкту KataN створені для того, щоб мотивувати слухача та допомагати пройти складні часи: «Рідна Мати» пісня, яку чув хоч один раз у житті — кожен мешканець України. Ця пісня була написана з метою закликати наших людей об’єднатися у такий складний момент для всіх нас», — розповідає автор.
Команда проєкту не зловживає надмірним продюсуванням музики та вокалу. У цій пісні лунають традиційні та вічно актуальні інструменти: фортепіано, скрипка та акустична гітара.
Мелодія та текст до нового синглу були створені в один день. Автор просто перетворив свій досвід та емоції на ноти, що почуєте і ви після першого прослуховування: «Відразу був написаний текст і створено мотив. Ми вперше у цьому треку створили мінус протягом години, загальними командними зусиллями».


Як ви можете судити з назви, ця робота є по-справжньому особливою для Іллі та його команди: «Цей трек, асоціюється з Матір’ю, з найближчою та рідною людиною. Через те, що Україна — це місце, де ми виросли», — пояснюють автори.
Наразі Ілля та музиканти з KataN готують новий великий проєкт, в якому зберуть пісні, які повністю відображають їх досвід воєнного часу та повною мірою відповідають найкращим стандартам сучасної світової популярної музики.
Цей трек, для кожного, хто любить Україну. Пісня має особливий меседж, який повинен заряджати силою, енергією та вірою: «Наша сила у Єдності. Кожна людина може бути корисною», — говорить Ілля Катан.
Оцінити трек, який змінить ваш настрій та дасть сили, можна прямо зараз на всіх стримінгових майданчиках:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *