ANGELA у Києві: нова зірка знімає кліп та тусується з відомими блогерами

ANGELA у Києві: нова зірка знімає кліп та тусується з відомими блогерами

ANGELA у Києві: нова зірка знімає кліп та тусується з відомими блогерами

Осінь 2023 року є вкрай активною для представників українського шоу-бізнесу. Наші артисти відновлюються після тяжкого періоду, а в столицю повертаються світські заходи, на яких є гості та зірки, що не бояться погроз агресора.
Так, свою музичну кар’єру саме у 2023 році запустила співачка ANGELA. За короткий термін артистка випустила одразу два хіти: «Твої очі» та «Відпусти», Обидва трека стали успішними на радіо, а сама артистка стала бажаною гостею на усіх світських заходах столиці.


Співачка завітала на захід під назвою «Тусовка блогерів» та познайомилась з топовими інфлюєнсерами країни з мільйонною аудиторією. Захід підтримали топові українські ЗМІ та самі блогери, які активно підтримували захід на своїх сторінках у соціальних мережах.
Вже 21 вересня ANGELA повернулася до активної роботи та знялася у кліпі на нову пісню «В оригіналі». Співачка обіцяє шанувальникам, що і цей трек стане хітом, а сам кліп — найкращим в її кар’єрі.
«Це буде крута робота. Певна, що це буде наймасштабніше відео у моїй відеографії. На вас чекають танці, динаміка та багато образів. Та сам трек буде заряджати енергією», — розповіла про свою нову роботу зірка.
Реліз синглу та кліпу “В оригіналі” заплановані на найближчий час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *