Сексуальна ANGELA виступила на Charity Queen та вже готує новий хіт

Сексуальна ANGELA виступила на Charity Queen та вже готує новий хіт

Сексуальна ANGELA виступила на Charity Queen та вже готує новий хіт

28 серпня у Києві пройшов благодійний захід на підтримку 68-ї бригади ЗСУ CHARITY QUEEN.

Ця благодійна подія не є типовою, бо поєднує благодійний конкурс краси CHARITY QUEEN та церемонію нагородження премії CHARITY QUEEN AWARDS, на якій отримують відзнаки ті, хто формує надійний тил для наших захисників. Метою організаторів був збір коштів для покриття цільових потреб 68-ї бригади ЗСУ. Підтримку в проведенні заходу також взяв участь БФ «Народженні перемагати».

Зірками вечора стали популярні українські артисти: дует SESTRA, ANDRE KRICHE ЛЮСЯ КАВА, гурт PROBASS ∆ HARDI та ANGELA.

Співачка предстала перед публікою благодійного заходу, в якості моделі.

Нагадаємо, що ANGELA успішно поєднує діяльність, як модель, співачка та суспільна діячка, є переможницею міжнародних конкурсів краси «ТOP 50 MOST BEAUTIFUL FACES WORLDWIDE 2023» та отримала особливу нагороду від редакції міжнародного глянцю Topcity.

Зупинятися на досягнутому, звісно, сексуальна артистка не збирається. Наразі ANGELA готує до випуску новий сингл «В оригіналі», який, як і попередні сингли має всі шанси стати хітом у радіоефірах.

«Мій трек присвячений вічній темі: що робити, коли у любові не щастить. Проблеми у стосунках ми часто не намагаємося якось конструктивно пропрацювати або хоча б взяти паузу на роздуми. Як правило, ми йдемо по барах або в загул (особливо хлопці), що лише робить ситуацію гірше. Це ж дуже знайома ситуація, не правда?» — розповідає про свій трек артистка.

Також співачка готує відео до пісні, яке обіцяє бути найбільш масштабним та сексуальним у її кар’єрі. Відео «В оригіналі» вже дуже скоро буде доступне на музичних каналах та на каналі артистки у YouTube.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *