На Поляні ВДНГ 26 серпня відбудеться благодійний аукціон Лютня

На Поляні ВДНГ відбудеться благодійний аукціон Лютня

На Поляні ВДНГ відбудеться благодійний аукціон Лютня

26 серпня команда Лютня разом із зоною відпочинку Поляна ВДНГ проведуть благодійний аукціон Лютня на Поляні. Це творчий захід, мета якого — зібрати на Mavic 3T для підрозділу ССО очільниці ЖВР Андріани Арехти. Запит на збір команда отримала від Жіночого ветеранського руху Veteranka.
На попередньому заході від Лютні – ArtWeekend, сотні людей долучилися до написання картини на великому полотні, а художники фестивалю Прохор Дмитрієв та Івань Василенко фіналізували витвір і розділили його на 4 частини.
Тепер кожен з відвідувачів чи відвідувачок події Лютня на поляні зможе забрати частину полотна на памʼять, долучившись до благодійного збору.
Крім аукціону на заході відбуватимуться виступи музикантів та маркет з одягом і прикрасами від сучасних українських брендів.

На відвідувачів чекають живі виступи:
OY Sound System —київський гурт заснований у 2012 році, фіналісти національного відбору Євробачення 2022. Музика Ой Саунд Систем така ж загадкова як і їхній сценічний склад. Це симбіоз мудрої української автентики і електронного майбутнього. Вокал та харизма Вікторії Родько нікого не залишить байдужим, а свіжий електронний саунд в оригінальному жанрі Cinematic Dance Music гарантує вам кач та глибокий, епічний тріп.
Teleport — київський синт-поп дует, учасники якого ховають свої обличчя під футуристичними масками та постійно експериментують зі звучанням. Дует випустив 4 сингли та 2 ремікси, а також декілька кліпів.
Chocollab — dj проект учасника grvgrv.kyiv Діми Алексієнка. Його музика про ностальгію по нульовим, танці, копів, прокрастинацію та переосмислення олдскульного рейву. Також Дмитро один з учасників благодійного фестивалю Брудний пес.
Oi FUSK — лідер і засновник електронної формації GRVGRV. Свою творчість він називає «продуктом генної модифікації джазу та нойзу», а його треки — це потужний надзвичайно експресивний потік речитативу під ламані біти з цікавими аранжуваннями і саундом. Свою місію митець вбачає у створенні нових емоцій та станів, які він відчуває протягом життя.
Brykulet — авторський поп/хіп-хоп/фанк-проект 25-річного музиканта родом з Миргорода. У 2018 році артист випустив дебютний альбом «Любов» та потрапив у фінал українського шоу Х-фактор. Восени 2022 року був презентований сингл «Перестань» та міні-альбом «SekS». Весною 2023 року артист також випустив декілька синглів, які набрали мільйони переглядів в Tik Tok.
Artnimus — (Богдан Гужевський) — київський діджей, а також волонтер команди “Dance & Yoga volonteers” та ЖВР “Veteranka”, що допомагають ЗСУ наблизити Україну до перемоги.

Кастом одягу на події:
Андрій Пліндін — молодий художник з Кропивницького, який за останні 9 місяців створив понад 100 робіт, взяв участь більше ніж в 45 виставках,12 з яких — за кордоном (Німеччина, Англія, Польща).

Маркет плейс:
Hypelabs — бренд, який у своїх колекціях та корпоративній політиці поважає та підтримує кожного та кожну. Більша частина коштів з продажу колекцій спрямовується у благодійний фонд бренду, місією якого є побудова освітніх таборів для дітей-переселенців. Ці табори працюватимуть цілий рік і будуть розташовані у безпечних українських регіонах на заході України.
BYVTRNK – унікальний благодійний мерч від Veteranka, який нещодавно презентував свою колекцію у Парижі. 100% коштів з прибутку йдуть на актуальні збори для військових.
SAHREB — це бренд, який зосереджується на створенні не тільки комфортного, але й сучасного одягу для дому, прогулянок та світських заходів.
Унікальність бренду в акценті на універсальності та репрезентації людини без викривлень стандартами моди.

Дата: 26 серпня 2023
Час: 15:00 – 21:30
Вхід: вільний донат
Локація: Поляна ВДНГ — Київ, ВДНГ ул. Глушкова 1

Лютня — простір для реалізації кожного. Формація київських культурних менеджерів, митців та волонтерів, які мають за мету активізувати культурний простір Києва та інших міст України, щоб знову і знову доводити: під час війни мистецтво — це зброя.
На рахунку формації успішний фестиваль у Львові, де було зібрано понад 250 тисяч гривень на надлегкі плити для жінок-військових та дводенне благодійне свято Art Weekend у київському просторі Squat 17b, де було зібрано понад 90 тисяч гривень на бус для медиків третьої штурмової бригади.
Поляна ВДНГ — зона відпочинку на території київського ВДНГ, що повсякчас наповнена живими музичними виступами, спортивними активностями, фудкортом та культурною благодійною програмою у затінку квітучого яблуневого саду з гамаками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *