Українська співачка NAVKA вступила на курси пілота дронів

Українська співачка NAVKA вступила на курси пілота дронів

Українська співачка NAVKA вступила на курси пілота дронів

Українська культурна кріейторка NAVKA, автор хіта “Татанці”, головна авторка проєкту “Україна в піснях”, відома не лише своїми бенгерами та неймовірними кліпами, які вже записують у культурне надбання України наших часів, але і надихає своїми волонтерськими проєктами. Поки її творчість вивчають у навчальних закладах, співачка задає правильні наративи та тренди. 

NAVKA вирішила приєднатись до програми школи KOLO-fly #МавкиНаМавіках (https://instagram.com/kolo.fly) – навчання дівчат-пілотів ударних та розвідувальних дронів. Окрім широкої волонтерської діяльності з постачання в ЗСУ позашляховиків та медичного приладдя, співачка вирішила опанувати ще й таку спеціальність. Як лідер думок сучасної України, NAVKA активно ділиться цим досвідом у соціальних мережах.

«Війна стосується всіх! І дівчата можуть (і повинні) бути корисними у спільній справі на шляху до Великої Перемоги. Тому, поки мій чоловік воює, я вирішила таким чином підготувати себе до різних сценаріїв»,коментує NAVKA.

Назва курсів – “Kolo FLY”. У навчанні брали участь 6 дівчат, серед яких, такі волонтери та культурні діячі, як: Соня Сотник, Таня Ша, Анна Заклецька, Ірина Бутко, Мар‘яна Муха та NAVKA. Організатор – благодійний фонд «Коло». Курси проходять 4 дні: щодня і теорія, і практика. Навчатись можуть всі! Для військових потрібен запит від ВЧ. Навчання – безкоштовне. Для навчання цивільних, потрібно направити запит. 

Посилання на сторінку: https://instagram.com/kolo.fly?igshid=MzRlODBiNWFlZA==  

Нагадаємо, співачка NAVKA, амбасадор української сучасної музики, ще задовго до повномасштабного вторгнення росії в Україну вважалась справжнім послом української культури. Продюсер та головний ментор проєкту з відродження народних пісень «Україна в піснях». NAVKA відчула війну не 24 лютого 2022 року, а ще у 2014. Співачка з власного досвіду знає, що таке кохання крізь війну, оскільки чоловік артистки воював з перших днів АТО та вдруге пішов до війська з початку повномасштабного вторгнення, був нагороджений орденом Богдана Хмельницького. NAVKA – активний волонтер, мистецький воїн та надійний тил для Збройних Сил України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *