INTUITS «Місто майбутнього»: музика для тих, хто створює своє майбутнє

INTUITS «Місто майбутнього»: музика для тих, хто створює своє майбутнє

INTUITS «Місто майбутнього»: музика для тих, хто створює своє майбутнє

Українська музика адаптується попри війну та стрес та почала активно розвиватися в нових напрямках. Нові артисти та музиканти не зупинили творчу діяльність і більш того, активно працюють над популяризацією власного продукту та бренду, як і в Україні, так і за кордоном.

Літо 2023 року запам’ятається усім шанувальникам якісної, сучасної та інтелектуальної музики. Проект INTUITS презентує новий сингл  «Місто майбутнього». Трек став першою ластівкою нового альбому, який обіцяє стати одним з найцікавіших релізів від незалежних артистів в нашій країні.

Автори розвивають у своїй творчості ідею ідеального міста майбутнього та ідеального майбутнього. Ця ідея є завжди актуальною, але в Україні 2023 року концепція утопії та створення ідеї кращого майбутнього є вкрай популярною та необхідною.

«Пісня про місто мрії, де все навіть краще, ніж просто ідеально. Ідея такого міста майбутнього вже давно надихає, тому нами й прийнято рішення створити трек, саме на таку тему», — пояснюють музиканти.

Трек концептуально повторює колишні наробітки музикантів, а їх любов до електронних та синтетичних інструментів та досвід в обробці вокалу є, як ніколи доречним. Адже саме з електронікою та сінті-попом ми асоціюємо майбутнє.

«Під час запису, ми використовували звичні для нас електрогітари, бас-гітару, барабани та синтезатор. Але саме цей запис назавжди запам’ятається нам, адже саме під час цього запису у нас почали змінюватися музиканти»,  — розповідають члени команди  INTUITS.

Під час першого прослуховування треку «Місто майбутнього» слухачі поринають в свої власні фантазії, щодо перфектності, створення якої в руках у кожного:  «Надія в світле майбутнє. Мрій, запали в собі іскру і дій»,  — говорять музиканти.

INTUITS створюють інтелектуальну музику, а їх лірика має не тільки сенс, а й чітко сформований меседж: «Головне посилання в тому, що все тільки у твоїх руках. Якщо ти бажаєш жити в ідеальному світі, почни його будувати сам. День завтрашній тобі належить», — розкривають свою концепцію автори.

Пісня, присвячена нашій вірі, надії і волі творити доступна на всіх  стримінгових майданчиках вже зараз.

https://www.youtube.com/watch?v=IaBTKJVhjU8

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *