Каріна Корнута презентує авторську пісню «Старі ліси»

Каріна Корнута презентує авторську пісню «Старі ліси»

Каріна Корнута презентує авторську пісню «Старі ліси»

Каріна Корнута – юна, але талановита співачка,  музикантка та виконавиця власних пісень. Каріна вже встигла випустити дві пісні на одну з них зняла кліп.

У Каріни багато досягнень з вокалу та скрипки. Ряд перемог у міжнародних та всеукраїнських конкурсах, удостоєна премією Ужгородського міського голови для творчої молоді міста.

Та справжнім досягненням співачки стала участь у фіналі дитячого Євробачення -2021, а також цими днями дійшла до фіналу Чорноморських ігор -2023 в категорії “Авторська пісня 6 – 17 років”. Цього року організатори отримали 517  заявок з усіх куточків світу.  Виступи учасників оцінювало професійне журі. Каріна вважає, що для автора початківця це велике досягнення. Оцінювали саме  твою роботу. Отже, твій шлях правильний.

Сьогодні Каріна із задоволенням розвиває власну творчість  і презентує свою другу авторську пісню під назвою «Старі ліси».

«Ліс – це місце, де легко щось сховати. Інколи у нас бувають свої таємниці, якісь певні страхи і тримати все в собі не кожен може. Серед густого зеленого лісу сховалася хатинка до якої приходили люди та залишали свої переживання, таємниці, котрі краще не знати постороннім. Ця хатинка була певним чистилищем для їхніх душ. Та берегти чужі таємниці важко …» – каже авторка.

«Зараз настали важкі часи і ми маємо підтримувати один одного, ділитись не тільки радістю, а й горем. Разом легше йти вперед. Мої пісні не направлені на когось одного. Я хочу, щоб кожна людина почула у пісні щось своє. Багато знайомих мені кажуть, що пісні досить філософські, їх треба ще і зрозуміти. Слова  пісні дуже пронизуючі, відразу уявляєш собі щось містичне, філософське.  Так і виникла ідея зняти кліп до цієї пісні», – щиро ділиться виконавиця.

 Локації обрали в лісах мальовничого  Закарпаття. Робота над кліпом була дуже цікавою, не обійшлось і без екстриму. (Хоч це все залишилось за кадром). Сама виконавиця хотіла, щоб кліп був знятий на одній локації та оператор Ю. Готра сказав, що  має бути цікава історія для глядача. Він так захопився та придумав цілу історію,  що навіть експерименти з вогнем, зйомка на камені на великій висоті, дощ, який неочікувано почався не зупинило роботу над кліпом.

Восени юна авторка планує випустити третю пісню, яка вже готова і чекає свого виходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *