“Театр Антрепризи та Комедії” подарував киянам культурне свято: яскраві зірки театральної сцени у виставі “Лазанья по-французьки”

Театр Антрепризи та Комедії" подарував киянам культурне свято

Театр Антрепризи та Комедії" подарував киянам культурне свято

На минулих вихідних “Театр Антрепризи та Комедії” провів справжнє театральне свято: вперше на сцені театру відбулася комедійна вистава “Лазанья по-французьки” французького драматурга Марка Камолетті, що виставляється у театрах світу понад тридцять років та здобула багато театральних премій. А вдень кияни з дітьми мали змогу долучитися до пригод пухнастої команди “Щенячого Патруля” в інтерактивній дитячій виставі. 

За вже постійною традицією, в рамках діяльності культурного проєкту на виставу було виділено 200 безкоштовних квитків для військових, лікарів, рятувальників та соціальних служб. Під час заходу серед публіки було помічено багато відомих киян: акторів, блогерів, журналістів, ведучих радіо та телебачення. 

“Разом з командою професіоналів ми продовжуємо підтримувати розвиток творчих проєктів нашої країни та робити театр більш доступним для широкого загалу глядачів. Безперечно, все це можливо завдяки нашим захисникам, дякуємо ЗСУ за таку можливість”, – підсумовує директор Театру Сергій Чудаєв.

Ролі виконують видатні діячі української культури: народна артистка України Тамара Яценко, заслужений артист України Дмитро Лаленков, народний артист України Євген Паперний, а також відомі актори київських театрів та кіно: Христина Синельник, Георгій Хостікоєв та Марина Ягодкіна. 

Дія п’єси проходить у заміському будинку, де Бернард планує вечірку з коханкою та старим другом Робертом, бо дружина їде на вікенд до матері, але дізнавшись про вечірку, вона залишається, бо Роберт – її коханець, і він тільки повернувся з подорожі. Події заплутуються, коли приїжджає кухарка, персонажі хитрять та викручуються, аби не бути викритими у зраді, що призводить до кумедних ситуацій, які нікого не залишать байдужим. Чи вдасться Бернарду перехитрити всіх і чим все закінчиться – дізнайтесь особисто, відвідав цю визначну виставу у “Театрі Антрепризи та Комедії” наступного разу.

Долучитися до інших театральних заходів можна впродовж серпня:

18 серпня – симфонічне шоу “Гаррі Поттер” у виконанні НАЦІОНАЛЬНОГО АКАДЕМІЧНОГО ДУХОВОГО ОРКЕСТРУ УКРАЇНИ

27 серпня – комедія “Жінка над нами” за участі Лілії Ребрик, Леся Задніпровського, Костянтина Костишина.

30 серпня – комедія “Боїнг-Боїнг” НА БІС! Додаткова вистава п’єси Марка Камолетті. В головних ролях: Ольга Сумська та Віталій Борисюк, Євген Паперний, Христина Синельник, Георгій Хостікоєв та Марина Ягодкіна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *