Співачка та акторка Жіночого Кварталу Laliko презентує альбом “МОЄ”

Співачка та акторка Жіночого Кварталу Laliko презентує альбом “МОЄ”

Співачка та акторка Жіночого Кварталу Laliko презентує альбом “МОЄ”

Співачка Laliko презентує патріотичний альбом “МОЄ” напередодні Дня Незалежності України. В реліз увійшло 8 треків, два з яких танцювальні ремікси.

“Мій альбом про важливе, про МОЄ, про особисте та інтимне. ​​Мені хотілось зробити українську музику, яка б відображала наш сьогоднішній час, стан, обставини, щоб відчувався той спектр почуттів і емоцій, які відчуває сьогодні кожний українець. Щоб це був класно професійно зроблений український продукт, за який не соромно”, – ділиться співачка.

“МОЄ” – це сторітелінг від співачки, музикантки, акторки Laliko, яка є жінкою, дружиною, мамою, донькою. В альбомі артистка поєднує різні стилі музики від диско до балади, а наскрізною темою релізу є життя в умовах війни.

Альбом відкриває життєстверджувальна пісня “Моя земля”. Це гімн рідному краю та Батьківщині. “Але найкраща своя земля” – співає разом із Laliko цілий хор, що є уособленням всього українського народу. “Карма” – агресивне звернення до окупантів, обернене в блюзове звучання. “Романтика” – це лірична балада, що будується на інтимності лірики та чуттєвому вокалі. “Ти є любов” – енергійний запальний  фанк, звернення і заклик до усього жіночого ком’юніті вірити у  свої сили, у себе! “Ближче до людей” – диско-фанковий трек з легким літнім вайбом. Співачка нагадує нам про життєві цінності, а  саме – про кохання. “Гуляна” – це лірика від закоханої жінки. 

“Альбом вийшов різножанровим та різнобарвним. Не шукайте якогось одного музичного стилю, ви його тут не знайдете. Але я впевнена, що кожен знайде свою емоцію і своє щось дуже болюче, інтимне, зворушливе або мотивуюче. Особисто МОЄ з цього альбому я закарбувала собі на руках у вигляді тату, це фраза “Вся сила в тобі, ти не здавайся. Бери крила свої та підіймайся.” Так само кожна людина почує і віднайде у цьому альбомі щось для себе.”, – говорить співачка.

https://bfan.link/laliko-moie

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *