Молодий український дизайнер Володимир Сідлецький презентував нову колекцію на Berlin Fashion Week – Neo Fashion

Молодий український дизайнер Володимир Сідлецький презентував нову колекцію на Berlin Fashion Week

Молодий український дизайнер Володимир Сідлецький презентував нову колекцію на Berlin Fashion Week

10-15 липня увага всього світу моди була прикута до Берліну, де проходив Berlin Fashion Week. Один із найяскравіших показів представив тут і Володимир Сідлецький — молодий український дизайнер, засновник бренду «Sidletskyi».

Бренд Sidletskyi створено на основі філософії етичного виробництва це одяг від класики до авангарду яка задовольняє потреби екологічно свідомих людей.

«Мода може існувати в мирі та гармонії з природою та демонструвати справжню любов до нашої планети», –  говорить дизайнер.

Володимир Сідлецький уже тривалий час співпрацює з модними брендами та створює одяг на замовлення. Переможець та лауреат низки дизайнерських конкурсів, учасник Kyiv Fashion Week, Kharkiv Fashion Week та інших модних подій.

У його доробку колекції дитячого, жіночого та чоловічого одягу. На думку експертів, саме в чоловічих колекціях дизайнер відкривається повністю і передає дух свободи і боротьби в своїх роботах . Так, попередня колекція The Gentlmen’s club зібрала в Україні безліч відзнак і нагород.

У Берліні Володимир презентував колекцію The Power Of Love, якою намагався привернути увагу до проблеми знищення довкілля.

«Своєю роботою я хотів привернути увагу до страждань тих, хто не може говорити, – зазначає автор. – Тварини – це не іграшки. Їм потрібен наш голос. Ми повинні боротися за їхні права. Тож давайте запустимо силу любові – The Power Of Love – по всьому світу».

The Power Of Love – колекція стильного чоловічого одягу, в яку увійшли прямі і напівприталені силуети. Створюючи пальто, куртки, бомбери, брюки, сорочки, світшоти, автор вдало заміксував різні тканини: трикотаж, вельвет, котон, кашемір, плащівку тощо.

Колекція оздоблена  арт-елементами ручної роботи із зображенням рідкісних тварин. Тканини в смужку та клітинку, різні переплетення символізують неволю, в яку люди запроторюють тварин для власної втіхи.

Філософія кольору теж має важливе значення. Автор використовує всього чотири: червоний, синій, білий та сірий у різних відтінках. І це про життя, кров, боротьбу, просвітлення та оновлення.

А супроводжувала показ пісня Джона Ленона «Imagine»:

You may say I’m a dreamer,

But I’m not the only one

I hope some day you’ll join us

And the world will live as one

Дизайнер вірить, що з кожним роком людей, які сповідують його філософію ставлення до довкілля, ставатиме дедалі більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *