Музикант Apel8 випустив новий трек про справжні почуття разом із відомим американським виконавцем  Dro Kenji

Музикант Apel8 випустив новий трек про справжні почуття разом із відомим американським виконавцем  Dro Kenji

Музикант Apel8 випустив новий трек про справжні почуття разом із відомим американським виконавцем  Dro Kenji

Apel8 захоплювався музикою ще з дитинства. Він народився у родині музикантів – його батько грав у джаз-бенді, а мати була викладачем з фортепіано. Відвідував музичну школу та закінчив її, отримавши спеціальність за напрямом звукорежисури. 

Музичний талант у співака унікально поєднувався з творчістю. Ще у підлітковому віці Apel8 почав захоплюватися дизайном та 3D графікою і став справжнім професіоналом, створюючи текстури для гри Elder Scrolls 3: Morrowind. І по сьогодні музикант не полишає професію ілюстратора та художника текстур. 

Серйозно музичною творчістю Apel8 зайнявся у грудні 2021 році після знайомства із  Роббі Сукіасяном, який на той час працював разом із одним найулюбленіших його виконавців – XXXTENTACION. І саме тоді  він вперше випустив свою власну музику на Soundcloud та виклав два дебютних сингли –  “Snowflakes” та  “Tense”.

А вже на початку наступного 2022 року Apel8 випускає свій перший міні-альбом під назвою “8” в колаборації із такими відомими артистами, як ZillaKami, Kamiyada+ та  ITSOKTOCRY.

Після цього Apel8 активно поринає до музики. І вже у лютому оголошує новину про те, що працює над своїм першим студійним альбомом, який випускає у червні того ж року. 

2023 рік став знаковим для виконавця. У березні він оголошує, що працює над новим альбомом “The Sands Of Time”.

Сьогодні музикант презентує новий трек з цього альбому під назвою “Heat”, який був написаний разом із Dro Kenji – американським репером та співаком із Південної Кароліни. 

Цей трек увійде до першої частини альбому “The Sands Of Time” и буде складатися з двох частин. Сюди ж буде включено реліз із Dro Kenji у стилі emo-rap. 

Apel8 ділиться: “Цей трек про відчай, про пошуки себе, пошук розуміння в людях, коли прагнеш нормального відчуття без лицемірства. Коли я писав цей трек, то був впевнений, що ніхто мене не розуміє. Коли я даю тепло, людям воно не потрібне і ніхто цього не цінує. У той момент я втомився від лицемірів, людей, які брешуть в очі. Адже вони скрізь. І цей трек саме про них”.

“Шукайте справжні почуття і цінуйте їх”, – додає співак.

Зараз в планах музиканта та дизайнера випустити кліп на цей трек із залученням графіки та Lamborghini.

Варто відмітити унікальний стиль Apel8, на який мали вплив альтернативний рок, панк, поп-музика та реп. Саме тому музичний стиль Apel8 отримав назву “емо-реп” або “мелодійний реп”, який розірвав кордони звичних стилів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *