Особиста лірична історія від DIMARIA в новій пісні “Покохала”

Особиста лірична історія від DIMARIA в новій пісні “Покохала”

Особиста лірична історія від DIMARIA в новій пісні “Покохала”

Українська співачка, авторка пісень та композитор DIMARIA презентувала пісню, яка несе в собі справжнє жіноче кохання. З початку повномасштабного вторгнення музика співачки зазнала змін і від ліричного кохання, елегантності та палітри власних почуттів, втілила в собі біль за долю України, силу та незламність українського духу. Нова пісня – це особиста історія кохання.

 «Покохала» – це перші справжні жіночі емоції, симфонія музики та почуттів, що розкривають внутрішнє «я» кожної дівчини, яка хоч раз у житті розуміла, що «покохала не того».

Сила справжньої української жінки в її величезному серці, що готове підкорятися, але тільки щирому коханню, що не має меж. Саме тому ця пісня – своєрідний гімн українського жіноцтва, що розкриває глибину наших почуттів, жертовність і вміння бути вірною усім серцем.

«А я все йду до тих, кому чужа» – ці слова лейт-мотивом проходять крізь пісню, як шлях до розуміння вибору, власної непотрібності та гри почуттями. Що тримає, залишає поруч того, хто змусив янгола відмовитись від крил?

Як наголосила спвачка, “Покохала” розкриває її власну історії кохання та стосунки, які тривали більше року з одним українським артистом. З ким саме, DIMARIA не розповідає та відмовляється комментувати. 

Слухати трек: https://found.ee/DIMARIA_Pokohala

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *